01 julho, 2013

IPB ao serviço da viticultura

Formação é de quem sabe para quem precisa e quer saber
L curso subre anterbençon an berde i rega de la binha ourganizado pula Scuola Agrária de l Anstituto Politécnico de Bergáncia rializou-se cumo prebisto i nel participórun 24 biticultores antressados, que tubírun l prazer d'assistir a dues aulas teóricas i ua prática, subre dous de ls temas mais amportantes de l momiento para quien stá a tratar de las benies.
L Anstituto Politécnico atrabeç de dous de ls sous porsores João Berdeal i Castro Rieiro, berdadeiros specialistas na matéria, qu'ancantórun ls partecipantes.
Houbo muita participaçon i ne l fin la Coperatiba fizo ua proba de binos que deixou a todos mais sastifeitos inda por béren que l sou sfuorço na porduçon de las ubas se ten traduzido nua melhorie seneficatiba de ls binos, medalhados an bários países i comercializados ne ls cinco cuntinentes.

Publicado em 'Hoije'.

1 comentário:

  1. O curso sobre intervenção em verde e rega da vinha organizado pela Escola Agrária do Instituto Politécnico de Bragança realizou-se como previsto e nele participaram 24 viticultores interessados, que tiveram o prazer de assistir a duas aulas teóricas e uma prática, sobre dois dos temas mais importantes do momento para quem está a tratar das vinhas.
    O Instituto Politécnico através de dois dos seus professores João Verdeal e Castro Ribeiro, verdadeiros especialistas na matéria, que encantaram os participantes.
    Houve muita participação e no fim a Cooperativa fez uma prova de vinhos que deixou a todos mais satisfeitos ainda por verem que o seu esforço na produção das uvas se tem traduzido numa melhoria significativa dos vinhos, medalhados em vários países e comercializados nos cinco continentes.

    http://hoije.blogspot.pt/2013/06/ipb-ao-servico-da-viticultura.html

    ResponderEliminar